Paris et moi Perfumer’s Edition No.1, eersteklas parfum

Een exclusieve nieuwe geur van JAFRA Cosmetics

Dezer dagen gonst het in de wereld van de parfums en dat heeft duidelijk alles te maken met de marktintroductie van Paris et moi Perfumer's Edition No.1. Het gaat daarbij om de eerste (en vast en zeker niet de laatste) van een serie exclusieve geuren, gecreëerd door een selecte groep parfumeurs, zoals de top-parfumeuse Philippine Courtière van het wereldberoemde Firmenich Fragrance House.
Paris et moi Perfumer’s Edition No.1 van Philippine Courtière is samengesteld uit een memorabele kopnoot van Mara-de-Bois bosaardbei en een hartnoot van rozenbloesem-makaron; afgerond wordt het geheel door een subtiel, crème-zijden houtaroma – herinneringen van Philippine aan haar vormende jaren in Parijs. Wat Philippine Courtière met deze nieuwe parfum wil uitdrukken? "Vrouwen die dit parfum dragen, moeten onweerstaanbaar zijn en de hele wereld aan kunnen."

Zei er iemand collector's item? Zo niet – de flacon van Paris et moi, die dit magische elixer omhult, zou er eentje moeten zijn. Hij is eenvoudig met een helder design en staat simpelweg voor alles wat Philippine aan Parijs zo lief heeft. Op de achterkant van de flacon zijn het meesterlijke bouwwerk van de Eiffeltoren en een elegante Parijse allee afgebeeld. Aan de voorkant van de dop prijkt het ronde logo van Perfumer's Edition No. 1 . Opnieuw voorziet JAFRA een parfum met een romantische melange van het eigen kwaliteitskenmerk – een parfum dat de kracht van de vrouw perfect tot uitdrukking brengt. Naomi Elder, Director of Fragrance, kan dat alleen maar bevestigen. Ze zegt: "We zijn erg enthousiast over de samenwerking met zo'n gerenommeerde parfumeuse. Zoals Philippine aan parfum denkt, zo denken wij aan JAFRA als een betaalbare luxe. Wij geloven ook dat Philippine's instelling om als parfumeuse uitdrukking te geven aan haar eigen gevoelens onze lang gekoesterde overtuiging weerspiegelt, om de 'vrijheid te hebben jezelf te zijn'. Dit is echt een hemelse klik."