Paris et moi Perfumer’s Edition No.1, eersteklas parfum

Een exclusieve nieuwe geur van JAFRA Cosmetics

Dezer dagen gonst het in de wereld van de parfums en dat heeft duidelijk alles te maken met de marktintroductie van Paris et moi Perfumer's Edition No.1. Het gaat daarbij om de eerste (en vast en zeker niet de laatste) van een serie exclusieve geuren, gecreëerd door een selecte groep parfumeurs, zoals de top-parfumeuse Philippine Courtière van het wereldberoemde Firmenich Fragrance House.
Paris et moi Perfumer’s Edition No.1 van Philippine Courtière is samengesteld uit een memorabele kopnoot van Mara-de-Bois bosaardbei en een hartnoot van rozenbloesem-makaron; afgerond wordt het geheel door een subtiel, crème-zijden houtaroma – herinneringen van Philippine aan haar vormende jaren in Parijs. Wat Philippine Courtière met deze nieuwe parfum wil uitdrukken? "Vrouwen die dit parfum dragen, moeten onweerstaanbaar zijn en de hele wereld aan kunnen."

Zei er iemand collector's item? Zo niet – de flacon van Paris et moi, die dit magische elixer omhult, zou er eentje moeten zijn. Hij is eenvoudig met een helder design en staat simpelweg voor alles wat Philippine aan Parijs zo lief heeft. Op de achterkant van de flacon zijn het meesterlijke bouwwerk van de Eiffeltoren en een elegante Parijse allee afgebeeld. Aan de voorkant van de dop prijkt het ronde logo van Perfumer's Edition No. 1 . Opnieuw voorziet JAFRA een parfum met een romantische melange van het eigen kwaliteitskenmerk – een parfum dat de kracht van de vrouw perfect tot uitdrukking brengt. Naomi Elder, Director of Fragrance, kan dat alleen maar bevestigen. Ze zegt: "We zijn erg enthousiast over de samenwerking met zo'n gerenommeerde parfumeuse. Zoals Philippine aan parfum denkt, zo denken wij aan JAFRA als een betaalbare luxe. Wij geloven ook dat Philippine's instelling om als parfumeuse uitdrukking te geven aan haar eigen gevoelens onze lang gekoesterde overtuiging weerspiegelt, om de 'vrijheid te hebben jezelf te zijn'. Dit is echt een hemelse klik."
 

Je huid verandert elke dag, je huidverzorging liefst ook!

Kies steeds de juiste gezichtsverzorging voor krachtige resultaten.

Je huid is de spiegel van je gezondheid überhaupt en het is belangrijk haar elke dag extra te verzorgen en aandacht te geven. Wat de huid nodig heeft, wordt beïnvloed door een groot aantal verschillende stressfactoren: hormonale schommelingen, stress, ongezonde voeding, slaapgebrek, zonnestraling en milieuvervuiling. Hierdoor heeft de huid de ene dag behoefte aan hydratatie, de volgende dag aan extra versteviging en verzorgingsproducten die de huid gladder maken en elke dag aan bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden. Al deze verschillende behoeften maken je huid uniek en een enkel verzorgingsproduct alleen kan niet aan al deze eisen voldoen. Het is van belang een effectief, specifiek persoonlijk huidverzorgingsritueel te ontwikkelen, om tegemoet te komen aan de dagelijks wisselende behoeften van je huid, zodat deze er altijd op haar best uitziet.

Het beste huidverzorgingsritueel is aangepast aan je eigen unieke behoeften. Het is belangrijk om producten te gebruiken die goed op elkaar zijn afgestemd en deze in de juiste volgorde toe te passen, zodat je de beste resultaten bereikt voor jouw huid. Je producten moeten zowel afzonderlijk als samen werkzaam zijn, om je verzorgingsritueel indien nodig elk moment te kunnen aanpassen. Zodat je huid haar jeugdige veerkracht tegen de effecten van veroudering door tijd, stress en milieufactoren kan behouden. JAFRA’s nieuwe productlijn Royal Jelly Ritual biedt je een geheel op jou afgestemd huidverzorgingsritueel dat je huid effectief hydrateert, beschermt, gladmaakt, reinigt en een leven lang er jeugdig en gezond uit laat zien. Luister naar de dagelijkse en voortdurend veranderende behoeften van je huid en werk aan haar eindeloze schoonheid – nu en nog vele, vele jaren.

Voor meer informatie over de Royal Jelly Ritual lijn van JAFRA surf naar: http://www.jafra.com/skincare/brands/royal-jelly/

JAFRA Cosmetics is een van de toonaangevende producenten van cosmetica wereldwijd en biedt een compleet assortiment van huidverzorging, parfums, kleurcosmetica en lichaamsverzorgingsproducten. JAFRA produceert cosmeticaproducten en creëert businessopportunities, afgestemd op de behoeften van vrouwen, om hen in staat te stellen hun ware potentieel te ontdekken, opnieuw uit te vinden en ernaartoe te groeien. Met de slogan ‘freedom to be you’ eert JAFRA die unieke spirit in elke vrouw en alle dingen die haar zo onvolmaakt volmaakt en individueel mooi maken. 60 jaar na de oprichting en met meer dan 550.000 onafhankelijke Consulenten en vestigingen in 18 landen wereldwijd blijft het de missie van JAFRA het leven van miljoenen vrouwen over de hele wereld te veranderen.
 

Royal Jelly Ritual

Effectief Persoonlijk Royal Jelly huidverzorging.

JAFRA’s nieuwe Royal Jelly biedt je de allernieuwste innovatie op het gebied van huidverzorging in een luxueus en persoonlijk maatwerk systeem. Door onze 7 topproducten apart of gecombineerd te gebruiken, kun je je huid helpen zijn weerstand tegen de effecten van voortijdige veroudering, stress en het milieu te behouden.     
               
92%  van de vrouwen gaf aan dat hun huid meer gehydrateerd aanvoelde en 91% van de vrouwen verklaarde dat hun huid als vernieuwd, effectief gereinigd en zachter aanvoelde *               
* percentage vrouwen dat deelnam aan een onafhankelijk consumentenonderzoek, waarbij Royal Jelly Cleansing Milk werd getest      

83% van de vrouwen merkte een aanzienlijke verbetering van de hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid *  
* Percentage vrouwen dat deelnam aan een onafhankelijk klinisch onderzoek na een maand gebruik van Smooth and Firm Skin Nutrients
               
82% van de vrouwen zei dat de huid weer zijn jeugdige uitstraling terugkreeg *      
* Percentage vrouwen dat deelnam aan een onafhankelijk consumentenonderzoek, waarbij Royal Jelly Ritual Global Longevity Balm met RoyalActive Peptide werd getest               
               
Royal Jelly Global Longevity Balm
De activator  
De eerste high-performance multifunctionele balm, die JAFRA’s exclusieve RoyalActive Peptide bevat, dat de weerstand van de huid tegen stressfactoren uit het milieu en tekenen van veroudering verbetert.
Deze stimulerende, luxueuze, multifunctionele balm is samengesteld uit onze meest geavanceerde actieve ingrediënten, die de tekenen van veroudering helpen te corrigeren.        
               
Royal Jelly Extra Hydration Serum with Vitamin E
De 24-uurs hydratator          
Een uiterst geconcentreerd, effectief werkend serum, dat problemen door een droge huid behandelt. Dit krachtige serum hydrateert de huid continu en kalmeert deze tot wel 24 uur lang.          
               
Royal Jelly Vitamin Infusions Pore Minimizer Serum with Vitamin A /strong>    
De verfijner   
Een snelwerkend serum, dat de zichtbaarheid van poriën vermindert en de textuur van de huid verfijnt. Heb je een urgent porie-probleem? Gebruik dit serum om verslapping van de huid te bestrijden en de poriën schoon te houden en te verfijnen            
               
Royal Jelly Solar Protection Fluid SPF 50
De beschermer         
Een pure, lichte en niet-vettende SPF 50 beschermende fluid, met vitamine C, die helpt te beschermen tegen schade veroorzaakt door de zon, vrije radicalen en andere stressfactoren uit de omgeving. Naast het beperken van de risico’s op schade door blootstelling aan de zon, helpt hij ook de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken te verminderen.         
               
Royal Jelly Gentle Cleansing Milk
De reiniger    
Een multitaskende cleanser verrijkt met vitamine C en plantaardige stoffen die de huid reinigt en verbetert. Deze extreem mild reinigende cleanser voedt, maakt glad en hydrateert voor een gezond uitziende huid.          
            
Royal Jelly  Smooth & Firm Skin Nutrients
De verzorger
Een dagelijkse dosis geavanceerde voeding voor je huid.
               
JAFRA Revitalizing Sonic Cleanser
De verfrisser
Zachte siliconenborsteltjes verwijderen grondig, maar zacht make-up, vuil en talg voor een frisse en stralende huid. Dit effectieve apparaat werkt doelmatiger dan alleen wassen met de handen. Doordat de dode huidcellen worden verwijderd, is je huid beter in staat om de werkzame stoffen van de andere huidverzorgingsproducten op te nemen.