LEEF EEN ZELFBESCHIKKEND LEVEN

JAFRA beloont je succes
 

Verzeker je met je succes elke maand van verbluffende bonussen en de deelname aan de JAFRA droomreis! Wij bieden je bovendien top-condities voor je eigen auto!

 
Cinque Terre
JE DEMONSTRATIEPRODUCTEN
 

JAFRA ondersteunt je met extra productpakketten,, die je heel eenvoudig na je start kunt bijbestellen. Met de productpakketten heb je de mogelijkheid om je klanten nog meer producten uit het gevarieerde JAFRA-assortiment te presenteren en zo je omzet te verhogen. En het mooiste is: je kunt door je omzet de pakketten heel eenvoudig zelf verdienen en ontvangt deze zonder dat ze in rekening worden gebracht. .

 
Cinque Terre
JE SCHOLING
 

JAFRA laat je natuurlijk niet alleen met je JAFRA-producten. Bij de start ontvang je ons uitgebreide JAFRA Productenlexicon met alle informatie rondom de JAFRA Producten, de inhoudstoffen en de optimale aanwending. Bovendien ervaar je nog meer bij onze spannende Live Trainings bij jou in de buurt. Ook kan je de regelmatige Webinars volgen en wel heel comfortabel bij je thuis aan de PC.

 
Cinque Terre
JE DOCUMENTATIE
 

JAFRA ondersteunt je verkoopactiviteit met regelmatige brochures en maandelijkse aanbiedingen. Vind alle documentatie voor de ondersteuning van je verkoop ook online. Alle nieuwtjes over JAFRA en de maandelijkse bonussen ontvang je in je JAFRA Beauty News – elke maand stipt in je mailbox.