Bepaal je eigen leven

Jouw beurt

Wie mensen graag uitstekende kwaliteit presenteert en daarbij communicatief is, beleeft met JAFRA Cosmetics persoonlijke verkoopsuccessen. Daarbij bieden we je door de flexibele indeling van je werktijden en je vergoeding meer tijd voor je gezin en hogere verdiensten, terwijl onze producten je meer erkenning voor je werk garanderen. Regelmatige verkoopscholingen en producttrainingen en de gezamenlijke planning van je persoonlijke ontwikkeling staan in voor je succes.

 
Cinque Terre

JE START

In het begin zal je klantenbestand bestaan uit vrienden, kennissen en familie. Overtuig de mensen in je omgeving van de hoogwaardige JAFRA-producten, van je verkooptalent en help je familie aan voordelige cosmetica-producten.

Cinque Terre

JE WINST

Verkoop JAFRA-producten ook aan je buren en bekwaam je in het houden van Party's om nieuwe klanten te vinden. Met je stijgende omzet neemt ook je JAFRA-korting toe tot wel 45% – zo verdien je nog meer!

Cinque Terre

JE BELONING

Je omzetten nemen toe, je winst ook en met je succes bij JAFRA verzeker je je van geweldige premies en de mogelijkheid om reizen te maken met JAFRA!

Cinque Terre

JE TEAM

Je hebt een vriendin die helemaal weg is van je parttime-job bij JAFRA? Overtuig haar ervan zelf Consulent te worden en leg de basis voor je eigen JAFRA Team en je verdere weg op de JAFRA-ladder naar succes.