Management

Alexander Wiedemann

Alexander Wiedemann

Director of Finance and Operation

Bij JAFRA werk je niet, JAFRA leef je! Eenmaal geïnfecteerd, ga je er helemaal in op. Geen dag is als de andere en het werk met mijn collega's op kantoor is even spannend en hartelijk als de samenwerking met de Managers en Consulenten.

MICHAL PACIOREK

MICHAL PACIOREK

Sales Director JAFRA is voor mij als een grote familie, waarin je kunt groeien en (op)bloeien. Het bedrijf biedt duizenden vrouwen een mogelijkheid om zelfstandig te zijn en een liefhebberij uit te leven: de passie voor kwaliteitsproducten. Ik beschouw het als een eer om de Consulenten en Managers op weg naar hun individuele successen te mogen ondersteunen.
Martina Blöchl

Martina Blöchl

Director Marketing

Met JAFRA is mijn leven veranderd. Want dankzij JAFRA heb ik de mooiste job van de wereld!
JAFRA is een bedrijf met hart voor zijn mensen, een bedrijf dat inspireert en waar je succesvol kunt zijn. Hier staat de mens centraal. En wat echt wel heel bijzonder is: dat unieke gevoel pakt je al vanaf dag één. Wij zijn een sterk team! Wij zijn JAFRA! Als Director Marketing mag ik mij bezighouden met het belangrijkste onderdeel van het bedrijf – met onze Consulenten en Managers, evenals met onze fantastische producten.
Mijn stimulans is de liefde voor cosmetica en de kracht om samen succesvol te zijn met jullie te delen!