Management

Maria Angelova

Maria Angelova

General Manager Central Europe

JAFRA staat voor mij voor optimisme, voor plezier en natuurlijk voor succes!

Met JAFRA heeft elke vrouw de vrijheid om zichzelf te zijn, een eigen inkomen te verdienen en al haar dromen te verwezenlijken. Wij kijken niet alleen terug op 60 jaar Beauty Expertise, maar ook op 60 jaar werken met hart voor de mensen! Juist dat maakt JAFRA voor mij tot een heel bijzondere cosmetica-onderneming en bovendien uniek in de direct selling.

Om die reden verheug ik me elke dag opnieuw om een deel van deze hartelijke JAFRA-familie te zijn.

Alexander Wiedemann

Alexander Wiedemann

Director of Finance and Operation

Bij JAFRA werk je niet, JAFRA leef je! Eenmaal geïnfecteerd, ga je er helemaal in op. Geen dag is als de andere en het werk met mijn collega's op kantoor is even spannend en hartelijk als de samenwerking met de Managers en Consulenten.

Martina Blöchl

Martina Blöchl

Director Marketing

Met JAFRA is mijn leven veranderd. Want dankzij JAFRA heb ik de mooiste job van de wereld!
JAFRA is een bedrijf met hart voor zijn mensen, een bedrijf dat inspireert en waar je succesvol kunt zijn. Hier staat de mens centraal. En wat echt wel heel bijzonder is: dat unieke gevoel pakt je al vanaf dag één. Wij zijn een sterk team! Wij zijn JAFRA! Als Director Marketing mag ik mij bezighouden met het belangrijkste onderdeel van het bedrijf – met onze Consulenten en Managers, evenals met onze fantastische producten.
Mijn stimulans is de liefde voor cosmetica en de kracht om samen succesvol te zijn met jullie te delen!